Saturday, 10 December 2016

Zabava il' Oslobođenje!?


Dva su Puta: javni i Tajni. Nije da znam, al’ tako sam čuo - Zar nisi znao i nisi znala da predmet svoga traženja si, Ja prije tijela - Božansko Ja obuzdava niže, da. Spoznati sebe - plod Dobrog je djela. Sva želja je za Životom u tijelu ne Duši, koja u Vječnosti je. Ne ubija Duša nit biva kada ubijena, kaže To Više, ne tuguje Mudri niti za živim ni za mrtvim, al’ nije lako biti baš taj. Postoji li? Da, postoji mjesto gdje Vatri ne treba drvo ni gorivo neko drugo, tamo je Raj. I Sedam zvukova je u Jednom. 

Neznanje ima, i učenje ima ispod cvijeća gdje sklupčana zmija, i znanje tu neko ima, ali ima i iznad Izvor neki je nepresušan. Mnogi su predjeli iluzije, ide se Iznad čulnosti (crva) il’ talasa mora uzburkanog, iscrpljeni, okrvavljeni puze, al’ na to smo navikli - robovi glume i gospodare. Zadnja nek bude riječ Pravde, Ona i nije od ovoga svijeta ni bila. Ima glas Srca i dalje Put vodi. Zvukovi bruje, šest prolaznih u Sedmome Nebu il’ Duhu u Dobru zvuk ne čuje se. Nauk glave i drukčiji je od Mudrosti Duše, nekako da ih je spojiti? Ne žuri i ne čestitaj baš sebi sam(a). Otpusti strah, jer ni on ne da djelovati. 

Očisti srce i lice okreni od varki svijeta. Izbistri konačno osjećanja, neko će reći lunarno tijelo, jer čiste su Vode Vječna Života. Kad prirodi pustiš il’ prepustiš se otvoriće Vrata se odaja Tajnih. Pomozi joj. Prirodi. Slatki su plodovi Oslobođenja. 

Letindor (www.letindor.blogspot.com)

No comments:

Post a Comment